Sisteplass.blogg.no

Sisteplass.blogg.no

Den nitten år gamle jenta Sarah fra Kristiansand, driver nå Norges største blogg med navn sisteplass.blogg.no Hun toppet i dag 6\4 over 70.000 lesere på blogg.no og er den desidert mest leste bloggen i Norge.

Grunnen til at bloggen til Sarah har toppet blogg.no sin liste er måten hun blogger på. Hun er seg selv, og er ikke redd for å legge ut bilder uten sminke eller etter dusjen.

15 år gamle Maren Jensen sier dette:

«Bloggen er morsom, hun er ikke barbie eller rosablogger. Hun blogger «naturlig» og er seg selv fullt og helt. Hun er ikke fjortis og bryr seg ikke hvordan hun ser ut eller hva folk tenker om henne»

Sørlandsjenta har blitt intervjuet av side2.no hvor de spør om hvorfor hun tror bloggingen har tatt av.

«Det må vel være fordi jeg legger ut masse ekle og stygge bilder av meg selv. Nei, men jeg tror kanskje mange er blitt lei av disse «perfekte» rosabloggerne og synes kanskje det jeg legger ut er festlig. Jeg bare blogger som jeg er, sier Sarah».

Det som faller mest i smak av leserne til Sarah, er de morsomme bildene hun legger ut. Hun er ikke redd for og vise magen sin, vise hva hun har mellom tennene eller det såkalte morgentrynet.

Sarah sier også til side2.no at hun forventet ikke mer enn 100 lesere, og ble overasket da hun plutselig hadde over 20.000.

Skrevet av Henriette Ødegaard